Egyre szélesebb és egyre fejlettebb a technológiai paletta az ipari textiltisztítás, folttisztítás területén is. Annak érdekében, hogy mosodánk versenyképes maradjon és hatékonyan vegyük fel a harcot a mosás területén is egyre növekvő kihívásokkal, mi is a legkorszerűbb, leginnovatívabb technológiai megoldások egyikét alkalmazzuk.

A wellness és kozmetika ipar fejlődésével az alkalmazott anyagok és eljárások során keletkező szennyeződések, foltok egyre nagyobb kihívást jelentenek a tisztító szektornak is. Megbízóink alapvető érdeke, hogy a tisztítandó textíliák se lássák kárát az alkalmazott technológiának sőt, egyre inkább előtérbe kerülnek a kifejezetten textilkímélő eljárások.

Éppen ezért a választás során mi is az egyik piacvezető technológia szállító megoldására tettük le voksunkat. Ez egy kifejezetten textilkímélő mosási eljárást jelent, ahol az alkalmazott mosószerek fertőtlenítő, tisztító hatása már alacsony hőfokon jelentkezik, így a textíliák élettartama 30-40 %-kal hosszabb a hagyományos eljárásokhoz képest. Ez a LTW (Low Temp Wash) technológia számunkra is előnyös, mert a csökkentett energiafelhasználással a környezeti terhelés és költségeink is alacsonyabbak.

Gépparkunk a legmodernebb ipari mosó, szárító és mángorló gépeket foglalja magában, melyeket egy soktényezős mérlegelési folyamat során választottunk ki lehetőség szerint minden minket érintő adottság, paraméter figyelembe vételével, a választásba külső szakembereket is bevonva.